Uitreiking 'Meer dan handen Awards'

01 juni 2011 05:00

STAD CENTRUM – Het evenement ‘Kijk Vrijwilligerswerk!’ vindt op donderdag 9 juni plaats op het Stadhuisplein. Na de opening van dit evenement, om 16.00 uur, reikt wethouder René Peeters de ‘Meer dan handen Awards’ uit.


Het doel van deze awards is te laten zien dat vrijwilligerswerk leuk, zinvol en veelzijdig is. De thema’s van de vier uit te reiken awards zijn Passie, Competentie, Verbinding en Innovatie en kunnen worden uitgereikt aan individuele vrijwilligers, samenwerkingsverbanden, projecten en/of vrijwilligersorganisaties.
Van de 29 inzendingen zijn acht genomineerden geselecteerd: de vrijwilligers van buurtcentrum Kolkzicht, de heer L. van der Lichte van onder andere ABRI, de Almeerse Reddings Brigade, Nick Teunissen van Open Podium Almere, mevrouw G. Pareren van onder meer het Buurtatelier, Taal in de Wijk van De Schoor, de modeshow voor en door vrouwen met kanker van Parkhuys Almere en het ‘OpStapproject’ van Kwintes.
Naast de awarduitreiking kunnen bezoekers van het evenement uitgebreid in gesprek met ongeveer 45 organisaties die met vrijwilligers werken. Een gevarieerd programma met optredens en diverse kinderactiviteiten zorgen voor een leuke en informatieve dag voor iedereen. Kom dus kijken en ontdek de mogelijkheden van vrijwilligerswerk!
Meer informatie is te vinden op de achterpagina van deze krant.