Uniek artiestengala in Tasty Wok Lelystad

28 januari 2009 08:00

LELYSTAD - Na het grote succes in Wok de Malle Jan in Utrecht is nu Lelystad dat Wokken met Artiesten organiseert. Restaurant Tasty Wok organiseert op vrijdag 6 februari een groots Artiestengala. Van 19.00 uur tot 24.00 uur kan er gegeten en gedronken worden. Een all-inclusive arrangement met daarin wokken en een drankarrangement (binnenlands gedistilleerd).


Er komen maar liefst 7 artiesten optreden. Veel Nederlandstalig, maar ook een mix van Engelse hits. Kortom voor elk wat wils. Uit Lelystad komt Denny Delone optreden. De succesvolle zanger is al jaren populair en heeft iedere week optredens in binnen- en buitenland. Hij is ook al mee geweest met de artiestenreizen naar Turkije.
Ook Danny Nicolay, Liesbeth Vollebregt en Nico Huisman, alle drie woonachtig in Almere, komen zingen tijdens dit gala.
Rob Ronalds van de tv-hit Ab Normaal komt naar Tasty Wok om te eten, maar ook om op te treden. De hele winter is hij in Oostenrijk, maar speciaal voor deze avond komt hij overvliegen.
Sandy Kandau, zeer succesvol zangeres die vorig seizoen nog optrad in de Dinnershow Novomundo van Frank Wentink in Hilversum, is ook aanwezig. Zij was jarenlang één van de Frogettes, de achtergrondzangeressen van René Froger. Een mooie, maar zeker ook steengoede zangeres.
Tot slot komt één van de bekendste zangers van het Nederlandse lied naar Lelystad. De man van o.a. de hit Manuela, Jacques Herb. Hij is een topzanger met vele hits. De fans gaan genieten van zijn optreden. Kortom: Een geweldige lijst artiesten in Tasty Wok.
Deze formule van all inclusive wokken, drinken en feesten wordt voor de eerste maal georganiseerd.
Kaarten bestellen:
U kunt kaarten kopen bij de Tasty Wok, Agoraweg 11 in Lelystad.
Ook kunt u telefonisch reserveren: 0320-214647.
De prijs voor dit unieke arrangement is slechts € 59,95 per persoon.
Wees er snel bij, want vol is vol!
In kader (bon)
Lezersactie Almere DEZE WEEK
Er zijn 2 x 2 kaarten te winnen als u het goede antwoord weet op de volgende vraag:
Welke artiest die 6 februari zingt in de Tasty Wok komt uit Almere:
1 Jacques Herb
2 Danny Nicolay
3 Rob Ronalds.
Het goede antwoord kunt u mailen naar: lezersactie@almeredezeweek.nl, uiterlijk maandag 2 februari 2009.