Uniek in Nederland:Barbara's mobiele hondenspa

04 november 2009 08:00

ALMERE - Paarse poedels en gelakte hondennageltjes, in Amerika is het de normaalste zaak van de wereld. Er rijden daar zelfs mobiele hondenspa's. Nederland heeft nu een primeur: de mobiele hondenspa rijdt nu ook door Almere en omgeving.


Halfelf, precies volgens afspraak, rijdt het hyperchique busje van Barbara thuis voor. Hond Noeky slaat meteen aan. Barbara stapt uit. Zongebruind, panterrokje, sneakers aan haar voeten; een mooie verschijning. Als ze binnen stapt voelt Noeky het direct aan: goed volk. Barbara houdt van dieren, en zij van haar. In Amerika stuitte ze op veel mobiele hondenspa's. "Ik wist gelijk: dát wil ik ook!". Het bleek een omslachtig en tijdrovend project, maar uiteindelijk lukte het. De hondenspa is inmiddels een feit. "Ik heb ook in Hart van Nederland gezeten. Opeens kreeg ik telefoontjes uit het hele land: van Groningen tot Limburg."
Hond Noeky zegt dit allemaal niets. Hydromassage, wasbeurtje en een heerlijke balsem. Oortjes schoon, nagels gedaan en tot slot: een flufje echt hondenparfum, door Barbara ontwikkeld. Meneer komt voldaan, goddelijk ruikend en met een zijdezachte vacht de woonkamer binnen. Een uniek concept, nu ook in Nederland.
Meer weten? Kijk op www.hondenspa.nl of bel direct naar Barbara: 06-46208292. Zij komt thuis bij klanten voorrijden op een afgesproken tijdstip.