Unieke mogelijkheid om Almeerse coureur te steunenDavey Spelde debuteert in autosport

01 april 2009 07:00

ALMERE - De Almeerse coureur Davey Spelde maakt op zaterdag 4 april zijn debuut in de autosport. Spelde maakt zijn opwachting in de Seat Ibiza Endurance Cup. Sponsors kunnen via de coureur gunstige publiciteit krijgen.


Davey Spelde komt al jarenlang namens DRH Racing Team uit in het kartcircuit, maar maakt nu de overstap naar de autosport. De Seat Ibiza Endurance Cup bestaat uit een serie 5-uursraces op bekende circuits zoals Spa Francorchamps. De eerste race is op het circuit in Zandvoort. De DRH Seat Ibiza wordt, naast Spelde, ook bestuurd door Mike van de Vecht en Piet Kroon.

Arrive and Drive pakket

De coureurs maken voor de races gebruik van een Arrive and Drive pakket. Dit kost 7.500 euro. Voor dat bedrag mogen zij het hele seizoen gebruik maken van alle benodigdheden en hulp om te kunnen racen. Brandstof en banden zijn bij dit bedrag inbegrepen. De afstellingen aan de auto, reparaties en vervoer van en naar het circuit wordt ook geregeld.
Sponsors

Via sponsors wil DRH de benodigde 7.500 euro vergaren. Inmiddels hebben zich al belangstellenden ingeschreven. Zij krijgen een vermelding op de auto en worden voor iedere race uitgenodigd om aanwezig te zijn in de VIP-tent, inclusief eten.
Mogelijkheden

Maar ook zijn er mogelijkheden tot deelsponsoring. Voor bijna ieder bedrijf zijn interessante mogelijkheden tot sponsoring. Meer informatie is verkrijgbaar bij Hans Spelde van DRH Racing Team.
Informatie: www.dasperacing.nl en klik op de link 'ook sponsor worden?'