Unieke opening Squash-Shop

19 november 2008 08:00

ALMERE - Op zaterdag 22 november 2008 om 14.00 uur zal de opening van de Squash-Shop in Almere een feit zijn. Als toneel een squashbaan waar u de meest brede sortering squashrackets en squashgerelateerde artikelen kunt vinden.


Een uitgegroeide hobby die werkelijkheid wordt van Tom, Marjolein en Frans. "Wij gaan onder andere rackets verkopen van de topmerken Prince, Technifibre, Capitol, Head, Karakal, Pro kennex, Dunlop en Tommy Berden. Tommy Berden is de meervoudig Nederlands squashkampioen geweest.
Wij kiezen voor een breed assortiment zodat dat de klant voldoende keuze en vergelijkingsmateriaal heeft. Naast de vele merken rackets gaan we ook de indoor sportschoen Mizuno verkopen. U kunt bij ons ook terecht voor balletjes, bidons, zweetbandjes, squashbrillen, squashkleding en diverse soorten grips. Kleding van het merk body concept en squashdesign zijn gerenommeerde merken in de squashwereld. Tevens kunt u bij ons terecht voor het bespannen van uw squashracket. Buiten dit alles zullen we ook aandacht gaan besteden aan de squashsport zelf, met elk kwartaal een nieuwsbrief waarin tips en trucs."
Nieuwsgierig geworden hoe onze squash-shop baan eruit ziet?
Het adres van de Squash-shop is Edvard Munchweg 29 1328MA Almere . Dit is in het pand van de rijschool VBOC. De openingstijden zijn: maandag tot vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor advies op maat kunt u een afspraak maken via onze website. www.squash-shop.nl.