Advertorial

Unieke samenwerking Leefstijlexperts en Lifestyle Divas

20 januari 2021 09:00

ALMERE – Er is alle aanleiding om het over leefstijl te hebben. Want door je leefstijl aan te passen blijf je langer gezond, je leeft langer én het helpt bij het omgaan met een chronische ziekte. Leefstijlexperts is nieuw en kan je snel helpen met volledig verzekerde zorg en ook met een community van zangeres Berget Lewis en blog- en vlogger Karen Marcus.

Een gezonde leefstijl bestaat voor veel mensen uit iedere dag bewegen, een gezond eetpatroon volgen, ruimte voor ontspanning, voldoende slapen en een gezond lichaamsgewicht hebben. Dat een goede leefstijl van groot belang is om gezond te zijn en dat ook te blijven, weten de meeste mensen wel. Maar dat een gerichte aanpak bij ziekte meer resultaat kan geven bij herstel of behandeling van ziekte is minder bekend.

Internist Joyce Arnoldus vertelt: "Overbelasting, vermoeidheid, overgewicht, slaapproblemen, het omgaan met een chronische ziektes: als dat speelt, kijken dokters vooral naar de behandeling van klachten met bijvoorbeeld medicatie. Door de eigen leefstijl aan te pakken behandel je de oorzaak van de klachten, waardoor medicatie kan worden afgebouwd of zelfs gestopt. Dát is wat Leefstijlexperts doet".

Bij Leefstijlexperts vind je een volledig verzekerde aanpak door verschillende zorgprofessionals in teamverband. Berget Lewis vult aan: én een community waar on- en offline van alles gebeurt: een warm bad met informatie, motivatie, activatie, inspiratie, activiteiten, specials en events.

Ga gelijk even kijken op www.leefstijlexperts.nl".

• 80% van de mensen met Covid-19 op de IC heeft een leefstijl gerelateerde aandoening.

• Nederland is overbelast. Onze werkdruk is te hoog, meer dan 40% is opgejaagd, 16% zelfs burn-out.

Lifestyle Divas Berget Lewis en Karen Marcus en rechts internist Joyce Arnoldus. (Foto's: aangeleverd)