Vacaturesdezeweek.nl: sterke lokale vacaturesite

28 juni 2016 09:24

ALMERE – Almere DEZE WEEK komt met een nieuw initiatief: de website vacaturesdezeweek.nl. Deze site biedt werkzoekenden een overzicht van vacatures in Almere en omstreken. Bedrijven kunnen ter introductie gratis een vacature plaatsen.


Almere DEZE WEEK brengt al meer dan tien jaar Almere in verbinding, nu dus ook in werk. Daarom starten we als betrokken krant nu de website www.vacaturesdezeweek.nl. Een site die het best vergeleken kan worden met het bekende Monsterboard, maar dan lokaal. Werkzoekenden kunnen direct reageren op vacatures en ook hun cv uploaden. Ook is het mogelijk om een Job Alert in te stellen. Wanneer een werkgever een passende vacature op de site plaatst, wordt een e-mail verstuurd zodat direct kan worden gereageerd.
Werkgevers kunnen 24/7 een vacature online zetten en eenvoudig afrekenen met IDEAL. Plaatsing voor een maand kost slechts 99 euro.

Tijdelijk gratis plaatsing


Ter introductie kunnen werkgevers tijdelijk volledig gratis éénmalig hun vacature op de site plaatsen. Dat kan door een code aan te vragen via info@vacaturesdezeweek.nl. De code wordt dan toegestuurd. Daarmee kan de vacature online worden gezet.