Van Leyen Pallets in Almere gevestigd

25 februari 2009 08:00

DE VAART - Van Leyen Pallets BV & Packaging is sinds mei 2008 gevestigd op de Damsluisweg 86 op industrieterrein De Vaart.


Gertjan van Leyen heeft twaalf jaar geleden het bedrijf opgericht in Nederhorst den Berg, maar kon daar niet doorgroeien. Daarom is besloten om te verhuizen naar Almere: hier zijn meer mogelijkheden tot doorgroeien en veel klanten van Van Leyen Pallets kwamen al uit Almere.
Wat doet van Leyen Pallets BV & Packaging precies? Wij produceren pallets, kisten, kratten en alles op het gebied van houten verpakkingen op elk gewenste maat, in grote en kleine series. Ook op de markt van gebruikte pallets zijn wij actief. Met een voorraad van ongeveer 60.000 pallets kunnen wij zeer snel leveren.
Wij zijn sinds een paar jaar gecertificeerd, wij kunnen houten pallets en kisten produceren die geschikt zijn voor export buiten Europa. Deze pallets zijn dan behandeld volgens de ISPM-15 norm.
Wij hebben een breed scala aan producten. Niet alleen houten verpakkingen maar ook kunststof pallets, bakken, en geperste pallets. (Foto: aangeleverd)

Van Leyen Pallets

Damsluisweg 85
1332 EB Almere
036-5290641
info@vanleyenpallets.nl
www.vanleyenpallets.nl