Van Rheenen Sport maakt winnaar bekend

17 september 2008 07:00

ALMERE - Een aantal maanden geleden is Van Rheenen Sport gestart met de 'Vul in en Win-actie'. Tijdens een druk bezochte open dag is afgelopen zondag de winnaar bekend gemaakt: de heer Van Veltum mocht tijdens de demonstratie van de nieuwe workout Bokatae zijn prijs in ontvangst nemen.


De prijs bestaat uit een jaar lang onbeperkt sporten ter waarde van 500 euro. In samenwerking met de Gamma op de Markerkant en Sport2000 gevestigd in het centrum hebben meer dan 200 deelnemers aan deze actie deelgenomen en kans gemaakt op een jaar gratis sporten. Deelname was heel simpel door een kaart in te vullen met een aantal vragen die betrekking op sport en bewegen hebben.
Van Rheenen Sport is een sportcentrum voor het hele gezin. Bijna twintig jaar is het bedrijf al actief binnen de gemeentegrenzen van Almere. Onlangs is de zesde verbouwing afgerond op het Sportpark Rie Mastenbroek aan de Mosweg (Kruidenwijk). Na deze verbouwing is het aanbod binnen Van Rheenen Sport sterk uitgebreid. Een prachtige kinderopvang stimuleert ook de ouders om in de ochtenduren de sportschool te bezoeken. Op dit moment introduceert Van Rheenen Sport de nieuwe workout Bokatea. Een combinatie van boksen, karate en aerobics maken dit een uitdagende training voor dames en heren. Op dit moment is er ook een jeugduur op zondag vanaf 11 jaar.
Ook het 'fit by baby' is naast ons babyzwemmen een populaire activiteit aan het worden. "Bewegen en swingen samen met je kindje in je armen", laat de woordvoerder van Van Rheenen Sport weten. "Op lekkere muziek conditie opbouwen, in shape komen en meer energie krijgen, dit alles met je kindje in je armen, bij je op schoot of bij je op de grond." Voor baby's vanaf 6 weken. De les duurt 45 minuten.
Ook peuter en kleuterdans hebben zijn intrede gedaan bij Van Rheenen Sport. Een professionele danslerares verzorgt de lessen op maandagochtend en woensdagmiddag. Voor meer informatie: 5347131 of www.vanrheenensport.nl. (Foto: aangeleverd)