Veel schaatsplezier op het Schipperplein

06 januari 2010 08:00

STAD CENTRUM - Ook na de kerstvakantie gaat de Almeerse Schaats Vereniging gewoon verder met schaatsactiviteiten op het Schipperplein.


Op de woensdagmiddag tot en met de voorjaarsvakantie worden er van 14.00 tot 15.00 uur schaatslessen georganiseerd voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. De kosten per les bedragen 5 euro (inclusief schaatshuur).
Tijdens de eerste week van de kerstvakantie is er volop geschaatst op het Schipperplein. Er is meegedaan met X-treme X-mas activiteiten van het stadshart Almere en daarna zijn de vakantie-kerst-activiteiten met BSO door ASV georganiseerd. De omstandigheden waren soms erg winters met flinke sneeuwbuien. Iedereen hielp toen om de baan schoon te houden. De kinderen hebben vooral veel schaats- en sneeuwplezier gehad. In totaal hebben afgelopen weken ruim duizend kinderen de schaatsbaan bezocht, waarmee duidelijk wordt dat steeds meer mensen het Schipperplein weten te vinden en het duidelijk in een behoefte voldoet. De komende dagen worden er nog schaatsen verhuurd.
Opgeven voor de schaatslessen op woensdagmiddag kan door een e-mail te sturen naar schipperplein@asv-almere.nl met daarin naam, leeftijd en telefoonnummer. Of bel naar 06-18828875.
Wil je een kinderschaatsfeestje op het Schipperplein houden dan is dit ook mogelijk. Stuur een mail of bel naar bovenstaande gegevens. Daarnaast organiseert ASV nog allerlei andere activiteiten zoals het schoolschaatsen, schaatsen met mensen met een beperking, schaatsen met BSO's en met allerlei andere doelgroepen.