Veiligheid voorop bij Citroën-dealer Dijkstra

05 november 2008 08:00

ALMERE - Het is weer tijd voor de Citroën Veiligheidsdag op zaterdag 15 november. Deze dag is een extra service van dealer Dijkstra zodat klanten ook tijdens het natte najaar en de koude winter veilig 'en route' kunnen in hun Citroën. Klanten kunnen tijdens de Veiligheidsdag zonder afspraak met hun Citroën langskomen van 9.00 uur tot 16.00 uur.


Directeur Sip Dijkstra licht toe: "Tijdens de Citroën Veiligheidsdag kan iedere Citroën-rijder bij ons langskomen voor een veiligheids-check. Die bestaat uit een controle op dertien vitale punten, zoals remmen en banden. Daarnaast is er, dankzij onze partner 'Het Nieuwe Rijden', de mogelijkheid een rijvaardigheidstraining te winnen door deelname aan het spel 'Test je Rijstijl'."
In dit spel is het de bedoeling dat de bestuurder dankzij eenvoudige tips schoner én zuiniger leert rijden.
Verder loopt er een programma in het bedrijf waar bezoekers belangrijke informatie kunnen krijgen over alles wat met veiligheid heeft te maken, zoals een ogentest, wat te doen bij auto te water en een test over de nieuwe verkeerregels.
Ook heeft Dijkstra op deze dag leuke en interessante veiligheidsaanbiedingen en kunnen klanten hun autoruiten gratis laten graveren.
Er is bovendien voor iedereen een aardigheidje. Sip Dijkstra enthousiast: "Een dag waarbij veilig autorijden centraal staat en dat zonder kosten… Daar moet je als bewuste automobilist toch gewoon bij zijn. En uiteraard staat ook dit jaar de koffie weer voor onze klanten klaar!"
Autobedrijven Dijkstra B.V., 036-5481188, www.dijkstra.citroen.nl.