Venus' Styling knipt, wast en droogt voor een eerlijke prijs

28 januari 2009 08:00

ALMERE - Venus' Styling gevestigd in Almere Haven, 300 meter van de winkelcentrum, bewijst dat kwaliteit betaalbaar kan zijn, zeker in deze onzekere tijden.


Hoe dat kan? Nou, heel simpel; eigenaresse Venus Georgis vertelt dat ze haar concept uit Duitsland meegenomen heeft: wassen, knippen en drogen voor een eerlijke prijs. Daarnaast levert Venus' Styling A-merk producten tegen concurrerende prijzen. Dit maakt het concept zo interessant, zeker voor de klant.
Venus' Styling werkt met uitsluitend vakmensen met diploma's en is KOC-erkend leerbedrijf. Eigenaresse Venus heeft meer dan twaalf jaar werkervaring als kapster en heeft haar 4-jarige opleiding in Duitsland afgerond.
Wat Venus' Styling interessant maakt is dat deze salon twee gedeelten heeft. Daardoor is een speciale afdeling ontstaan voor vrouwen met hoofddoek en/of vrouwen die iets meer privacy willen hebben.
Daarnaast is Venus' Styling ook kundig in het verwijderen van overtollig gezichthaar. Het epileren met draad (katoen) komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten (Egypte) en wordt hedendaags veel gebruikt het voordeel van deze methode is dat het op een snelle en hygiënische manier gebeurt wat voor sommigen mensen als minder pijnlijk wordt ervaren.
Een van de specialiteiten van Venus Georgis (eigenaresse) is het bruidskapsel; zo heeft zij meerdere prijzen gewonnen zoals de derde prijs voor het beste bruidskapsel van Wurzburg (Duitsland).
Venus' Styling
Binnenhof 119
1354 KL Almere Haven
036-5401854