Verhoef Assurantiën en WitteWoning Makelaars Almere in één pand

22 oktober 2008 07:00

ALMERE - Verhoef Assurantiën is alweer bijna twintig jaar actief in Almere Haven en sindsdien een begrip op het gebied van hypotheken, pensioenen en al uw verzekeringen. Na bijna twintig jaar gaan zij de vleugels nog verder uitslaan door hun activiteiten uit te breiden in de makelaardij.


Sinds juli van dit jaar zijn zij namelijk ook de eigenaar van de WitteWoning Makelaars Almere. Al meer dan drie jaar is deze makelaardij actief in Almere, en nu onder de hoed van Verhoef Assurantiën. Door dit samengaan, kunnen Almeerders bij hetzelfde adres terecht voor al hun zaken zoals: de aan- en verkoop van de woning, verhuur van de woning, de financiering hiervan, sparen én alle verzekeringen. Verhoef Assurantiën en WitteWoning Makelaars Almere kunnen het beste pakket samenstellen zodat niemand meer voor verrassingen komt te staan.
WitteWoning Makelaars Almere verkoopt woningen voor 0,5% courtage. Dit is ver beneden het gemiddelde van 1,65% courtage die andere makelaars vragen. Tijdelijk actietarief voor aankoopbegeleiding 795 euro (exclusief btw).
Nieuwsgierig geworden?
Bel voor Verhoef Assurantiën 036-5359080 of mail naar info@verhoefassurantien.nl of kijk op de website www.verhoefassurantien.nl.
Bel voor WitteWoning Makelaars Almere 036-5404200 of mail naar almere@wittewoningmakelaars.nl of kijk op de website www.wittewoningmakelaars.nl. Het bezoekadres is Deltastraat 6, 1353 BR Almere Haven.

Bouwplan 2008-beurs

Tevens staan Verhoef Assurantiën en WitteWoning Makelaars Almere zaterdag 22 en zondag 23 november op de beurs 'Bouwplan 2008" in het Topsportcentrum Almere, op standnummer 85. Een beurs voor alles wat met wonen en bouwen in Almere te maken heeft voor de particulier. Interesse? Bel voor een gratis toegangskaart. (Maximaal twee per persoon, zolang de voorraad strekt.) (Foto: aangeleverd)
Verhoef Assurantiën
WitteWoning Makelaars Almere

Deltastraat 6
Postbus 26
1300 AA Almere