Verkiezing 'Almeerder van het jaar'

30 december 2009 08:00

HAVENKOM - Restaurant Het Veerhuys en Showbusiness Entertainment verzorgen, in samenwerking met Almere DEZE WEEK op de verkiezing van 'Almeerder van het jaar 2009'.


Restaurant Het Veerhuys en Showbusiness Entertainment zijn al het gezeur over het negatieve imago van Almere meer dan zat. "Almere is prachtig in alle facetten en groeit uit tot een volwassen stad met nu al bijna 200.000 inwoners", aldus Thijs Rijsbergen, mede eigenaar en gastheer van Het Veerhuys. Zijn compagnon Rob Pot vult dit aan: "Er is maar één manier is om dit duidelijk te maken; laat zien wat we in huis hebben."
Leon Lansbergen en Chander Hoogstad, eigenaar van het succesvolle Almeerse bedrijf Showbusiness Entertainment en bekend van onder meer 'Skydinner', onderschrijven de visie van Rob en Thijs. "Het wordt tijd dat we onszelf als Almere meer op de voorgrond gaan plaatsen en laten zien wat we kunnen en vooral ook doen. Kijk eens naar de culinaire wereld, daar nemen we zomaar opeens toch ook een vooraanstaande plaats in met Het Veerhuys?", aldus Leon. Chander vult aan dat we het komende jaar met verschillende spraakmakende items gaan komen die nationaal en internationaal de publiciteit zullen gaan halen.
Op vrijdag 15 januari 2010 wordt gezamenlijk een groot Nieuwjaarsgala verzorgd voor genodigden in Het Veerhuys. Glamour en glitter zullen hier op on-Almeerse wijze worden gepresenteerd. Tijdens dit gala zullen we tevens de Almeerder 2009 gaan uitroepen. De lezers van Almere DEZE WEEK bepalen via een stemming wie de winnaar wordt.
In het eerste nummer van het nieuwe jaar worden de genomineerden bekend gemaakt en wordt meer informatie gegeven.