Verkiezing van Betere Buurtprijzen Ymere houdt feestje voor huurders

19 november 2008 08:00

ALMERE - Ymere organiseert zaterdag 22 november in de Brede School Het Meesterwerk een feestelijke bijeenkomst voor al haar huurders. Centraal staat de verkiezing van de Betere Buurtprijzen 2008.


Tientallen huurders van Ymere dienden de afgelopen weken hun ideeën daarvoor in. Een deskundige jury heeft vier plannen genomineerd. Op zaterdag 22 november worden deze gepresenteerd. De jury kiest daaruit haar eerste prijs. Daarnaast mogen alle aanwezige huurders van Ymere stemmen wie van de andere drie de Publieksprijs krijgt.
Ymere heeft de Betere Buurtprijs ingesteld omdat ze samen met haar bewoners wil investeren in leefbare buurten in Almere. Daarom vroeg de corporatie voor de zomer aan al haar huurders om plannen in te dienen voor de eigen buurt. In totaal werden ongeveer vijftig plannen ingediend. Ymere organiseert 22 november de uitreiking samen met de Huurdersvereniging Almere. Het wordt een informatieve en feestelijke happening van 's ochtends 10.00 uur tot 's middags 15.00 uur. Alle huurders van Ymere zijn uitgenodigd.