Verkiezingskoorts stijgt op Libelle Zomerweek

12 mei 2010 07:00

ALMERE - Jan Peter Balkenende, Mark Rutte, Femke Halsema, Maxime Verhagen, Alexander Pechtold, Fleur Agema, Ronald Plasterk en Harry van Bommel komen van 17 tot en met 23 mei naar de Libelle Zomerweek aan het Almeerderstrand. Er worden in totaal 80.000 bezoekers verwacht.


Dagelijks schuift er één partijgezicht aan bij Libelle-journaliste Ebru Umar. Zij leidt de gesprekken, lezeressen mogen alles vragen wat ze willen. De politicus van de dag wordt stevig aan de tand gevoeld en gaat in op prikkelende stellingen en de laatste resultaten van de Libelle Verkiezingspoll.
Welke 'kleur' hebben vrouwen, wat vinden ze belangrijk, waar staan vrouwen in de politiek voor en wie is hun minister-president? Libelle peilt in samenwerking met Maurice de Hond continu de stand van zaken.

Topacts

Naast politici heeft de Libelle Zomerweek 2010 een gevarieerde line-up met onder andere Claudia de Breij, Trijntje Oosterhuis, Van Dik Hout, Ellen ten Damme, Danny de Munk, Lisa Lois, Wesley en Grant & Forsyth. Pien Ankerman, Humberto Tan en Quintis Ristie maken Nederlands grootste buitenevenement compleet.
Buffalo Beach

De Libelle Zomerweek wordt dit jaar voor de veertiende keer gehouden. Het thema is dit jaar Buffalo Beach. Lekker barbecueën, veel shoppen, zingen en swingen omringd door blinkende Amerikaanse oldtimers, gebleekt hout, cactussen en kampvuur. De Libelle Zomerweek is dagelijks toegankelijk van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.libellezomerweek.nl.