Verkoop start zaterdag 26 juniTinggi Tower telt 32 luxe appartementen

23 juni 2010 07:00

INDISCHE BUURT - Gelegen aan de Evenaar in de Indische Buurt in Almere Buiten wordt Tinggi Tower gebouwd. In het Indonesisch staat dat voor "Hoge Toren". De toren telt acht lagen en bestaat uit 32 wooneenheden van circa 81 m2. Zaterdag start de verkoop.

De appartementen zijn bereikbaar met een lift en uiteraard via het trappenhuis. Verder heeft elk appartement een eigen parkeerplaats op het met een slagboom afgezette binnenterrein.
De appartementen zijn ruim opgezet, ongeveer 81 m2 bruto vloeroppervlak, een grote woonkamer met openkeuken en twee aparte (slaap)kamers. Ieder appartement heeft een balkon van ongeveer 5 m2 plus een eigen berging van 6 m2 op de begane grond. De woningen zijn standaard voorzien van een compleet keukenblok inclusief kookplaat en afzuigkap.
De architectuur is zeer hoogwaardig en de appartementen zijn onderhoudsvriendelijk door de toepassing van duurzame materialen, zoals kunststof kozijnen. De appartementen zijn geschikt voor diverse doelgroepen. Op de begane grond tussen de school en de appartementen aan de Ambonstraat en Evenaar is ca 800 m2 bedrijfsruimte gecreëerd ten behoeve van commerciële doeleinden. Deze ruimten hebben aan de achterkant toegang tot het binnenparkeerterrein. Een paar parkeerplaatsen op het binnenterrein zijn bestemd voor deze commerciële ruimten.. Zij worden te huur of te koop aangeboden.
De prijzen variëren van 156.750 euro tot 164.500 euro v.o.n. De verkoop is in handen van Alnova Van Rooij Makelaardij en Bröring Makelaars B.V.
Meer informatie: www.Tinggi-tower.nl.