Vernieuwde Steunpunt Haven aan Kerkgracht

23 januari 2010 08:00

HAVEN CENTRUM - Het vernieuwde Steunpunt Haven is vrijdag geopend aan Kerkgracht 4 in Almere Haven. Steunpunt Haven is een onderdeel van de Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere (VMCA). Met een team van professionals en vrijwilligers stimuleert en ondersteunt de VMCA vrijwilligers(werk) en mantelzorgers in Almere.


Bij Steunpunt Haven kunnen mensen terecht voor Steunpunt Mantelzorg (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur) en de Vrijwilligers Vacature Bank (vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur). De Vrijwilligers Vacature Bank (VVB) brengt vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk bij elkaar. De VVB beschikt gemiddeld over meer dan 250 verschillende vacatures. Zo is er altijd een ruime keuze uit een divers aanbod van vrijwilligerswerk. Steunpunt Mantelzorg biedt ondersteuning aan mantelzorgers in Almere. De medewerkers geven advies en informatie. Ook is er de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek op het Steunpunt of een bezoek aan huis.
Tijdens openingstijden is een afspraak maken niet nodig. Steunpunt Mantelzorg is onderdeel van Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere. Voor meer informatie: 036 - 52 97 550 (woensdag afwezig) of via de e-mail: prmantelzorg@vmca.nl; of www.mantelzorgalmere.nl.