Verrassend… Afslankstudio Bodystyling

26 november 2008 08:00

Ellen Erbé vertelt over Bodystyling aan de Markerkant 12-01-13.


Wat maakt uw zaak zo verrassend?

Bodystyling is verrassend voor nieuwe klanten. Zij komen in een studio waar 'warmte' (letterlijk en figuurlijk) uitstraalt. Waar persoonlijke aandacht en begeleiding op nummer één staan. Een gezellige en gemoedelijke sfeer. Maar waar ook met intensieve begeleiding effectief gesport wordt om de kilo's en centimeters kwijt te raken.
Wat kunnen bezoekers in uw zaak allemaal verwachten?

Bodystyling is, samen met een andere bekende afslankstudio in Nederland, een van de eersten die het concept 'afslanken in warmte' heeft. Bodystyling bestaat 25 jaar, heeft 32 vestigingen in Nederland en België. Ook zijn er studio's in Spanje en Frankrijk. Bodystyling Almere is al 12 jaar gevestigd aan de Markerkant, met al 12 jaar tevreden dames.
Bij ons wordt er gesport in verwarmde cabines van 37 graden. De oefeningen die uitgevoerd worden zijn op maat gemaakt, dus persoonlijk. Gezondheid speelt bij ons een grote rol. Overgewicht brengt vaak klachten met zich mee in de rug, knie, enkel en noem maar op. Hier houden wij rekening mee zodat er altijd gesport kan worden met een aangepast programma. Ook mensen die niet hoeven af te vallen maar door een beperking, denk aan fibromyalgie.
Reuma, artrose, niet kunnen sporten, kunnen goed bewegen dankzij de warmte. Na het sporten is er 15 minuten ontspanning in de Ozonzuurstof-cabine, dit is een huidbehandeling. De ozon zorgt dat de huid elastisch blijft op de plekken waar de centimeters afnemen.
Voor voedingsadvies kan er een afspraak gemaakt worden met onze diëtiste. Wij werken niet met diëten, voedingsupplementen, pillen of zoiets, maar met een gezond voedingspatroon.
Bijzonder in de studio is…

Er wordt gewerkt met kuren, minstens twee behandelingen per week, op afspraak. Voor één behandeling ben je een klein uurtje bezig. Er is een zonnebank en infrarood sauna aanwezig. Bodystyling is alleen voor dames.
Waarom moeten alle Almeerders naar de studio komen?

Ik denk niet alle Almeerders, want dat zou betekenen dat heel Almere met overgewicht loopt en dat is geen gezonde zaak.
Maar is het toch nodig om de overtollige kilo's kwijt te raken?

Bij bodystyling kan dat op een gezonde natuurlijke manier. Met intensieve begeleiding, bewegingsoefeningen en gezonde voeding. Bij bodystyling vindt u de warmte waar u in alle opzichten veel baat bij heeft.
DEZE WEEK is er in de aanbieding…

De maand december is er 15 procent korting op een kuur.
Bodystyling

Markerkant 12-01-13
036-5344856
www.bodystyling.nl
almere@bodystyling.nl