Verrassend… Danta's Import

26 november 2008 08:00

Hier presenteren de bedrijven die gevestigd zijn aan de Markerkant 12 in Almere Stad zich aan u. Met mooie aanbiedingen, bijzondere producten en een gevarieerd aanbod. Van bijzondere cadeautjes, Indiase kleding, gereedschap, kinderspeelgoed en bruidsmode tot alles voor de hengelsport. Kom eens langs en bekijk het zelf!


Elke maand lichten we een aantal van de adverteerders op deze pagina uit in de rubriek 'Verrassend …' Eigenaresse Jacinta Kraan van 'Danta's Import' aan het woord.

Wat maakt uw zaak zo verrassend?
Doordat Danta's Import wereldwijd de leukste artikelen selecteert en zijn producten zelf uit diverse landen importeert, kunnen wij een uniek en origineel product aanbieden. Wij volgen de laatste trends op de voet en door de continue stroom van nieuwe artikelen blijft het assortiment nieuw en verfrissend. Wij zijn daarom dé speciaalzaak op het gebied van trouwartikelen. Bij ons vindt u een groot assortiment in alle prijsklassen. Maar ook voor diverse babybedankjes en accessoires kunt u bij ons terecht.

Wat kunnen bezoekers in uw zaak allemaal verwachten?
Om uw dag compleet te maken vindt u bij ons de grootste collectie huwelijksbedankjes, een schitterend assortiment aan vele huwelijksaccessoires, waaronder unieke enveloppendozen, mooie receptieboeken met bijpassende pennensets, stijlvolle en komische taarttoppers, lieve strooimandjes, maar ook schitterende champagneglazen en taartscheppen die allemaal gepersonaliseerd kunnen worden.
Ook voor de speciale cadeaus voor de getuigen en ceremoniemeester kunt u bij ons terecht, en de bruidskinderen worden ook niet vergeten. Originele cadeaus voor het bruidspaar hebben ook een plaatsje in onze collectie.
Om de dag aan te kleden vindt u bij ons ook decoratie, tafeldecoratie en ballonnen. Tevens schattige babybedankjes en diverse kraamcadeaus behoren tot het assortiment. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Bijzonder in de winkel is…
Dat al onze producten op voorraad zijn en direct meegenomen kunnen worden. Alle producten worden mooi uitgestald in een stijlvol decor om u helemaal in de sfeer te brengen. Onze producten grotendeels uniek zijn en alleen bij Danta's Import te verkrijgen.

Waarom moeten alle Almeerders naar deze zaak komen?
Om leuke ideeën op te doen in onze sfeervolle winkel als men zich voorbereid op het huwelijk.
Danta's Import

Markerkant 12-05-11
036-5302310
www.dantasimport.nl
info@dantasimport.nl