Verrassend… Markerkant 12!

21 januari 2009 08:00

Een pagina in Almere DEZE WEEK: Markerkant 12. Hier presenteren de bedrijven die gevestigd zijn aan de Markerkant 12 in Almere Stad zich aan u. Met mooie aanbiedingen, bijzondere producten en een gevarieerd aanbod. Van bijzondere cadeautjes, kleding, gereedschap, kinderspeelgoed en bruidsmode tot alles voor de hengelsport. Kom eens langs en bekijk het zelf!


Elke maand lichten we één van de adverteerders op deze pagina uit in de rubriek 'Verrassend …' Deze maand is dat figuurstudio Bailine aan de Markerkant 1205-10. Vijf vragen aan eigenaresse Truus Strobos.

Verrassend Bailine. Wat maakt Bailine zo verrassend?

Bailine is uniek in Almere. In de studio kun je op een gezellige en prettige manier je figuur corrigeren. Geen crashdieet, maar eten op een verantwoorde manier.
Het helpt u plaatselijk af te vallen en te verstevigen. Maar ook alleen uw spieren sterker maken is mogelijk.
Wat kunnen bezoekers in de studio verwachten?

Vrijblijvende informatie en een gratis proefbehandeling met een van de nieuwste apparaten op het gebied van figuurcorrectie. Gezelligheid, huiselijk en een intieme persoonlijke sfeer waar ook tijd is voor een praatje.
De professionele en persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat je goed gemotiveerd bent om met je figuur aan de slag te gaan.
Bijzonder in de studio is…

Privécabine en exclusief voor vrouwen. Zelf ben ik al meer dan 25 jaar schoonheidsspecialiste en heb ook veel ervaring met lichaamsbehandelingen. Ook heb ik zelf veel verschillende methodes om af te vallen en te verstevigen uitgeprobeerd maar de trainingssimulator van Bailine had pas echt het resultaat waar ik naar op zoek was. Afvallen, verstevigen en nog relaxen ook: wat wil je nog meer?
Waarom moeten alle Almeerders naar de studio komen?

Om de gratis proefbehandeling te ondergaan om zo de behandeling van Bailine te leren kennen. Alleen de dames dan natuurlijk.
DEZE WEEK is er de aanbieding…

Bij 10 sessies 1 behandeling gratis en bij 20 sessies 3 behandelingen gratis. Bovendien krijgt iedereen bij een proefbehandeling een leuke attentie.
Figuurstudio Almere Stad

Markerkant 1205-10
036-5304440
truusstrobos@gmail.com
www.bailine.nl