Verrassend… Markerkant 12Esther's Bruidsshop

15 oktober 2008 07:00

ALMERE - Op deze pagina presenteren de bedrijven die gevestigd zijn aan de Markerkant 12 in Almere Stad zich aan u. Met mooie aanbiedingen, bijzondere producten en een gevarieerd aanbod. Van bijzondere cadeautjes, Indiase kleding, gereedschap, kinderspeelgoed en bruidsmode tot alles voor de hengelsport. Kom eens langs en bekijk het zelf!


Esther Roelofs van Esther's Bruidsshop over haar zaak aan de Markerkant.

Even voorstellen

Ik ben Esther Roelofs en ik ben alweer vijf jaar eigenaresse en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Esther's Bruidsshop. Samen met mijn drie collega's Yvonne, Sandra en Bettina heten wij elke bruid en bruidegom van harte welkom in onze sfeervolle, mooie en grote winkel in Almere Stad met meer dan tweehonderd trouwjurken en honderd herenkostuums. Sinds de opening is de winkel druk bezocht en heel veel enthousiaste bruidjes hebben hun DROOMJURK bij ons gekocht, zie de vele leuke reacties in het gastenboek op onze website www.buidsshop.nl.

Wat kunnen bezoekers in uw zaak allemaal verwachten?

De allermooiste en allernieuwste trouwjurken van o.a. Sweetheart, Venus en Vera Bride met prijzen vanaf 495 euro tot 995 euro. Daarnaast hebben wij een grote collectie outlet-japonnen van vorig jaar die voor 50 tot 70 procent van de winkelwaarde worden verkocht met prijzen vanaf 99 euro tot 395 euro. Ook hebben wij een leuke en betaalbare collectie kinderbruidsmode. Voor de heren hebben wij geweldige trendy trouwkostuums van het bekende merk Tzacco by Wilvorst, compleet vierdelig kostuum voor €649,-, met GRATIS overhemd en manchetknopen. Verder hebben wij alle accessoires om je trouwjurk en trouwdag compleet te maken o.a. trouwschoenen, sluiers, hoepels, tasjes, handschoenen, stola's, kanten paraplu's etc.

Bijzonder in de winkel is…

Wij werken altijd ZONDER AFSPRAAK!! Je kunt rustig komen kijken en passen wanneer jij dat wilt in onze BRUIDSMODEWINKEL. Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.
DEZE WEEK is er in de aanbieding...

Esther's Bruidsshop bestaat in oktober vijf jaar! Daarom in oktober en november diverse feestelijke aanbiedingen, bijvoorbeeld GRATIS trouwschoenen t.w.v. €79,- cadeau, bij aankoop van een trouwjurk uit de nieuwe collectie!
Waarom moeten alle trouwlustige Almeerders naar jullie zaak komen?

Wij zullen onze uiterste best doen om de bruid of bruidegom zo goed mogelijk te adviseren en te stylen voor de mooiste dag. Neem gezellig je (schoon-)moeder, zus of vriendin mee! Vergeet je fototoestel niet mee te nemen want bij ons mag je gerust foto's maken! Koffie staat altijd klaar!
Esther's Bruidsshop

Markerkant 12.03.09
036-5344763
www.bruidsshop.nl
info@bruidsshop.nl