Verrassend … Rawhide Boots & Wear

17 september 2008 07:00

Elke maand lichten we een aantal van de adverteerders op deze pagina uit. Deze maand is dat onder andere Rawhide. Een aantal vragen aan de eigenaar, Lode Bisschop.


Wat maakt uw zaak zo verrassend?

Ons ruime, steeds wisselende en unieke assortiment laarzen in alle (leer)soorten en kleuren.
De reactie die wij vaak van toevallige passanten krijgen is dat ze geen idee hadden dat er op deze locatie zo'n leuke winkel zit met zulke mooie laarzen - voor elke smaak !
Wat kunnen bezoekers in uw zaak allemaal verwachten?

Laarzen. Heel veel laarzen. Niet alleen cowboylaarzen maar ook trendy en klassieke laarzen, lage laarzen en motorlaarzen. De merken die wij op dit moment voeren zijn Sendra, Tony Mora en Marlboro Classics. Dit najaar volgen ook de Harley Davidson motorlaarzen weer. Tevens verkopen wij accessoires zoals riemen, laarzenriepjes, sporen, ijzeren laarzen punten. Uniek zijn ook onze dames schoudertassen van ontwerpster Lia Somers: stuk voor stuk unieke (dus eenmalig gemaakte) exemplaren. Dit najaar breiden wij onze collectie van Lia Somers verder uit met lederen kleding zoals stoere jassen, biker gilets en lederen veterbroeken.
Bijzonder in de winkel is…

Dat het in grote mate mogelijk is om laarzen te op maat te maken: het is op speciale bestelling mogelijk om Tony Mora laarzen te laten maken in de uitvoering zoals u wenst, uitgaande van de bestaande modellen, leersoorten, kleuren en neus-hak combinaties. U kunt zo dus een uniek paar laarzen laten maken die niemand anders heeft. Levertijden op aanvraag.
DEZE WEEK is er in de aanbieding…

Op alle riemen uit voorraad krijgt u tot en met woensdag 24 september 20 procent korting.

Waarom moeten alle Almeerders naar onze zaak komen?

Rawhide Boots & Wear heeft een werkelijk uniek assortiment waarvoor mensen stad en land afreizen, speciaal voor onze collectie. Wij hebben klanten uit alle windstreken, zelfs uit Belgie en Duitsland en via onze internetwinkel (www.rawhide.nl) verkopen wij zelfs buiten Europa. De producten die wij verkopen zijn handgemaakt en van absolute top kwaliteit.
Dit winterseizoen hebben wij zeer uitgebreide openingstijden: wij zijn zes dagen per week geopend, ook elke zondag (dinsdag gesloten). U kunt bij ons gratis parkeren.

Rawhide Boots & Wear, voor lifestyle & interieur

Markerkant 1206.04
(036) 548 98 96
www.rawhide.nl
www.rawhide.nl/helpdesk