Verrassend Markerkant 12Aziatische cadeau-artikelen van D&F

17 december 2008 08:00

Hier presenteren de bedrijven die gevestigd zijn aan de Markerkant 12 in Almere Stad zich aan u. Met mooie aanbiedingen, bijzondere producten en een gevarieerd aanbod. Van bijzondere cadeautjes, Indiase kleding, gereedschap, kinderspeelgoed en bruidsmode tot alles voor de hengelsport. Kom eens langs en bekijk het zelf!


Elke maand lichten we een adverteerder van deze pagina uit in de rubriek 'Verrassend…' Deze keer verrassend D&F Asian Products, Aziatische cadeau-artikelen. Ton Feijen en Def den Dekker over hun winkel aan de Markerkant 12-01-14.

Wat maakt uw zaak zo verrassend?

Het verrassende is wel dat we ook op woensdag en zaterdag op de weekmarkt in Almere Stad meelopen met onze Aziatische producten. Helaas is onze kraam maar vier meter lang en dat betekent dat er in de zaak heel veel meer te zien is, tot verrassing van onze marktklanten. Momenteel is het wel zo dat de zaak alleen open is op donderdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Wat kunnen bezoekers in uw zaak allemaal verwachten?

Inmiddels zijn we al zo'n negen jaar bezig met het importeren van artikelen vanuit Indonesië. Daarom is en wordt ons assortiment jaarlijks groter. De keuze van de artikelen bepalen we zelf en worden indien mogelijk aangekocht bij kleine familiebedrijfjes op Java, Sulawesi en Bali.
Inmiddels kunt u bij ons terecht voor houtsnijwerk, brons, aardewerk, boeddha's, schilderijen, wierook, tassen, batik producten, Indonesische balsem, sarongs, shawls, armbanden en kettingen van natuurlijke producten vervaardigd en zilveren sieraden.
Bijzonder in de winkel is…

Als eerste de geur, voor velen geeft die een duidelijk en vaak herkenbare typische Aziatische sfeer aan. Op dit moment hebben we een aantal Loro Blonyo's in de winkel. Javaanse beelden die Dewi Sri en haar partner Sadono voorstellen. Deze beelden brengen volgens eeuwenoude traditie voorspoed, geluk en gezondheid. Het gaat om oude, unieke exemplaren die we hebben kunnen bemachtigen. De Indonesische cultuur bezit veel inspirerende producten betreffende vruchtbaarheid, geluk en gezondheid. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht en uiteraard veel soorten wierook en aanverwante artikelen.
DEZE WEEK is er in de aanbieding…

Eigenlijk zijn onze prijzen nog steeds marktprijzen en dat is op zich al een aanbieding. Op zondag 21 december krijgt elke koper een gratis placemat of tafelloper (natuurproduct) naar keuze cadeau.
Waarom moeten alle Almeerders naar deze zaak komen?

Alle Almeerders is misschien wat te veel maar het is wel zo dat onze artikelen een unicum zijn in Almere. U vindt bij ons een hoeveelheid aan goedbetaalbare artikelen door onszelf geïmporteerd vanuit Indonesië. U bent van harte welkom. Selamat datang!
D&F Asian Products

Markerkant 12-01-14
036-5306722
06-42214404
defdendekker@yahoo.com