Verrassend Markerkant 12Verrassend… Keuken Bad Atelier Lesmeister

17 september 2008 07:00

Hier presenteren de bedrijven die gevestigd zijn aan de Markerkant 12 in Almere Stad zich aan u. Met mooie aanbiedingen, bijzondere producten en een gevarieerd aanbod. Van bijzondere cadeautjes, Indiase kleding, gereedschap, kinderspeelgoed en bruidsmode tot alles voor de hengelsport. Kom eens langs en bekijk het zelf!


Elke maand lichten we een aantal van de adverteerders op deze pagina uit. Deze maand is dat onder andere Keuken Bad Atelier Lesmeister. Een aantal vragen aan eigenaar Cees Lesmeister.

Wat maakt uw zaak zo verrassend?

Keukenzaken zijn er voldoende, maar wij werken alleen met betrouwbare merken en met de beste materialen. Verrassend is hierdoor het prijsbeleid, want wie echt vergelijkt ontdekt dat de kortingen van 50 procent en gratis montage niets te maken hebben met het aankoopbedrag.
Wij zijn altijd de compleetste voor de beste prijs en voor ieder budget. Met twintig jaar ervaring in keukens en badkamers mogen wij zeggen: bijna alles kan bij ons en geen enkel ontwerp is het zelfde, ook de smaak niet. Gewoon verslaafd aan het vak. "Het is toch geweldig dat wij de droom van een klant mogen verwezenlijken?"
Wat kunnen bezoekers in uw zaak allemaal verwachten?

Een warme ontvangst in een sfeervolle showroom. Ongedwongen rondkijken en voor een goed advies staat ons vakkundig personeel altijd vrijblijvend voor u klaar.
Een keuken of badkamer uitzoeken en aanschaffen kan niet binnen twee uur, daar is de invulling te belangrijk voor, de keuzes te uitgebreid en de kosten te hoog. Ons motto is dan ook; u heeft maar één kans, maar wij ook.
Bijzonder in de winkel is…

De verscheidenheid van opstellingen en mogelijkheden. Kleur, stijl en sfeer geven een goede indruk van de mogelijkheden. Budget is niet het belangrijkste om over te gaan tot een aankoop. Als alles klopt maakt de laatste honderd euro niet meer uit. Dit klinkt misschien te simpel, maar goud krijgen en brons betalen wil iedereen. Hierdoor zijn wij uniek in onze branche en hebben door onze werkwijze een bijzonder goede band met al onze klanten.
DEZE WEEK is er in de aanbieding…

Voor iedere klant die deze week een offerte laat maken hebben wij een luxe cadeau klaar liggen. Voor elke order die bij ons wordt neergelegd geven wij deze week 1.000 euro extra weg, vrij te besteden. Geen kleine lettertjes met voorwaarden, maar keiharde euro's.
Neem uw offertes mee en wij bewijzen dat kwaliteit en service niets meer hoeft te kosten.
Waarom moeten alle Almeerders naar Markerkant 12 komen?

De ervaring welke wij hebben, geven wij u. Het invullen van uw wensen, aangevuld met unieke en soms zelfs simpele oplossingen komen tot het ultieme doel. Uw droom.
Keuken Bad Atelier Lesmeister BV

Markerkant 1206-18
1314 AK Almere
036-5298100
www.keukenatelierlesmeister.nl
info@keukenatelierlesmeister.nl