Vervolg van voorpagina…Veertig kosmonauten op buitenaards Infinity Festival

09 september 2009 07:00

Infinity Festival brengt aardbewoners naar een andere dimensie door middel van raketten en ruimtestations waar hemelse muziek, kosmonauten en buitenaardse wezens één worden.
Het spacefestival zal plaatsvinden op een unieke locatie waar nooit eerder zo'n festival plaatsgevonden heeft: het park rond de havenkom in Almere Buiten. Deze lanceerbasis ligt slechts op twee minuten loopafstand van treinstation Almere Buiten dat vanaf Amsterdam Centraal in slechts twintig minuten te bereiken is. Daarnaast beschikt het park naast een groot (gratis) parkeerterrein.

Afterparty

Voor de feestbeesten die er niet genoeg van krijgen is van 23:00 tot 8:00 uur tijdens een intieme afterparty, de Infinity Afterparty in het centrum van Almere Stad in De President aan de Grote Markt. Dit is de gelegenheid om na te genieten met binnen- en buitenlandse acts zoals onder meer Playane, Marshall Jefferson en niemand minder dan Chris Liebing. Binnen zijn genre is Chris Liebing inmiddels een gevestigde naam geworden. Zowel in 2001 als in 2003 won hij een 'German Dance Awards', zowel voor beste nationale producer en beste compilatie mix als beste nationale DJ.
Kaarten voor deze afterparty zijn enkel aan de deur van De President verkrijgbaar.