Vesaro Administraties is er voor particulieren

27 mei 2010 07:00

OOSTVAARDERSBUURT - "De meeste administratiekantoren zijn gericht op grote of kleine bedrijven. Particulieren worden er vaak 'even bij gedaan'. Bij Vesaro Administraties kiezen wij nadrukkelijk voor de particulieren."


Robert Verbunt is de eigenaar van Vesaro Administraties. Het kantoor neemt alle administratieve zorgen van particulieren uit handen. "Bijvoorbeeld het verzorgen van de belastingaangifte, het ordenen van de administratie maar ook doen we aan budgetbeheer en budgetcoaching- en bewaking. Daarmee voorkomen we dat mensen wellicht in de schuldhulpverlening komen."
Vesaro kiest daarbij voor een zeer persoonlijke benadering. "Wij zijn altijd aanspreekbaar. Juist voor particulieren is dat erg belangrijk. Daarnaast garanderen we dat alle persoonlijke gegevens bij ons in vertrouwde handen zijn. Dat leggen we ook contractueel vast."
Om het vertrouwen te bewerkstelligen, biedt Vesaro de mogelijkheid om een maandtermijn af te spreken. "Dat kan al vanaf 5 euro", zegt Verbunt. "We stimuleren klanten zelfs om dit te doen. Een belastingaangifte kost bij ons standaard bijvoorbeeld 75 euro. Maar de klant mag dat bij ons per maand betalen. De klant is dan voor 60 euro (12 maanden x 5 euro) voordeliger uit. Mensen die in de schulden zitten kunnen bij ons zelfs uitstel krijgen tot we de zaken financieel overzichtelijk zijn. Als mensen onverhoopt al in de schuldhulpverlening zitten, dan biedt de gemeente vaak zelfs vergoeding."
Verbunt nodigt geïnteresseerden van harte uit om een kijkje te nemen op zijn website www.vesaro.nl . "Daar is te zien dat Vesaro een breed pakket aan diensten heeft.

Vesaro Administraties

Bataviastraat 2
1335 WG ALMERE
036-5351881
06-29502316
www.vesaro.nl