Via AfhaalofBezorg.nl de lekkerste gerechten snel op tafel

24 december 2009 08:00

ALMERE - "Na een dag hard werken heeft niet iedereen zin om uitgebreid te gaan koken", zegt Dennis Jager, eigenaar van AfhaalofBezorg.nl. "Via onze site tover je dan snel toch een lekker gerecht op tafel."


Op de site Afhaalofbezorg.nl is heel makkelijk een overzicht op te vragen van welke restaurants er in de omgeving bezorgen of waar Almeerders hun avondeten kunnen afhalen. "Op onze site kan een klant zelf de postcode invoeren." Daarna verschijnt een lijstje met verschillende restaurants. "Pizza's of pasta's, Grieks, Mexicaans, Surinaams, het kan allemaal." Ook kunnen Almeerse hongerhalzen gaan voor een flinke portie spare ribs, shoarma, dönner of andere snacks. "Of het nu om friet gaat , wokgerechten, tapas of sushi, bijna alles is te bestellen via AfhaalofBezorg.nl."
Jager is een paar maanden geleden gestart met de site. Via het Startersloket Flevoland kreeg hij de kans om zelf ondernemer te worden. "Inmiddels hebben we een landelijke dekking, van Eindhoven tot Groningen", zegt Jager lachend. "Dus ook buiten Almere kunnen klanten via onze site kijken wie er bij hun in de buurt bezorgd of waar welke gerechten afgehaald kunnen worden."
Restaurants die zich ook willen aanmelden bij de succesvolle site AfhaalofBezorg.nl, wacht een leuk gesprek met Jager zelf. "In tegenstelling tot onze concurrenten vragen wij van de restaurants een veel lager tarief om op onze site te staan. In een klap hebben ze dan veel nieuwe klanten erbij."