Vierde Pikketanissie Festival wordt ouderwets gezellig

11 november 2009 08:00

STAD CENTRUM - De vierde editie van het Pikketanissie Festival op zaterdag 28 november wordt ouderwets gezellig. Het feest stond eerder op de agenda op 27 juni, maar in de zomermaanden bleek er toch minder belangstelling. Daarom heeft organisator De Gouden Tulp het evenement weer in de gezellige novembermaand geprogrammeerd.


In evenementenhal Eindelijk Weer aan het Festivalplein 3 treden op 28 november weer veel bekende Hollandse artiesten op, van binnen en buiten Almere. Op het programma staan Pierre de Haan, Leenderd, Mick Harren, Ramon Beense, Dario, Alberto Nicolay, Bob van Veen en de groep Tijdloos. DvD DJ Hans Travolta verzorgd de muzikale omlijsting.
"Daarmee is de programmering nu al een groot succes", zegt presentator Dennis Hogenberg die zelf ook gaat optreden. "We spelen in op de behoefte van veel Amsterdammers, die al een geruime tijd in Almere wonen en Amsterdam nog niet los kunnen laten. Er wordt daarom nu al druk gewerkt aan de voorbereidingen voor een vijfde Pikketanissie Festival in november 2010.
In Eindelijk Weer wordt het podium omgebouwd tot een Amsterdamse gracht. Er is een aparte rokersruimte aanwezig.

Kaarten

Kaarten zijn in de voorverkoop voor 14,50 euro te koop bij Keurslager Bertelsmann (Zuideinde 1 Almere Buiten), Videoland (Winkelcentrum Muziekwijk), De Feesthoek (Zadelmakerstraat 21) en modezaak Preferido (Zoetelaarpassage 36). Kaarten kunnen telefonisch niet gereserveerd worden, maar wel via de website www.pikketanissie.nl.
Het festival begint om 20.30 uur. Na afloop is er nog een afterparty tot ongeveer 03.00 uur.
Het 4e Pikketanissiefestival wordt mede mogelijk gemaakt door: Dames en heren modezaak Preferido, Attractieverhuur FlevoFunFactory.nl, Keurslager Bertelsmann, De Gouden Tulp en Almere Deze Week `De krant die Almere in beweging brengt`.