Vijfde Koninginnedag4kids in LumièreparkKinderen gezocht voor optredens op podium

19 april 2010 07:00

FILMWIJK - Op vrijdag 30 april organiseert welzijnsstichting De Schoor voor de vijfde keer Koninginnedag4kids in het Lumièrepark in Filmwijk. Kinderen die het leuk vinden om op het podium op te treden kunnen tot uiterlijk woensdag 21 april hun ideeën naar Dennis Hogenberg van De Schoor sturen.


Kinderen die kunnen dansen, zingen, een instrument kunnen bespelen of een idool willen imiteren zijn van harte welkom. Stuur je ideeën per e-mail naar hogenberg@deschoor.nl.
Voor het leukste, origineelste of coolste optreden zal De Schoor een prijs uitreiken.

Grootste kinderevenement van Almere

Kinderen tot 16 jaar mogen vanaf 08.00 uur een plekje op de vrijmarkt innemen. Tussen 09.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom.
Behalve de vrijmarkt voor kinderen staat er een podiumwagen en wordt er nog meer aandacht besteed aan kinderentertainment. Zo kunnen de kinderen meedoen met het Bob de Bouwerspel, de grote Ja/Nee-quiz en het hoger-lagerspel en zijn er leuke prijsjes te winnen.
Om 10.45 uur en om 11.50 uur treedt goochelaar, mentalist en buikspreker Aarnoud Agricola op. Daarna verzorgt zanger Glenn de Koning (bekend van Sterren.nl en Oranje Tv) een optreden, afgewisseld met verschillende dansgroepen.
Uiteraard zijn er ook weer verschillende optredens te zien van kinderen uit Almere. De catering zal dit jaar veel uitgebreider zijn dan voorgaande edities. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Koninginnedag4kids.
Leuke attracties

Vanaf 11.00 uur rijdt er een gratis treintje in het park, wordt er een panna-voetbaltoernooi georganiseerd, kunnen kinderen Sumo-worstelen, staan er verschillende reusachtige springluchtkussens van De Droomspeelbus en is er voor de allerkleinsten een kindercarrousel. Verder kunnen de kinderen gratis deelnemen aan verschillende kleine activiteiten zoals buttons maken, schminken en blikgooien. Ook drumfanfare Almere is van de partij en kunnen kinderen meedoen aan instrumentale workshops.
Meer informatie: Dennis Hogenberg, 036-5278500 of 06-52625557 of kijk op www.deschoor.nl.