Vijftwaalf.nl is onlineGratis persoonlijke sinterklaasgedichten

26 november 2008 08:00

ALMERE - Voor iedereen die nog steeds dol is op pakjes uitpakken op sinterklaasavond maar geen zin heeft in de stress van het bedenken van een grappig en origineel sinterklaasgedicht, biedt www.vijftwaalf.nl de perfecte oplossing. Hier is voor de meest uiteenlopende cadeaus een origineel gedicht te vinden.


Vijftwaalf.nl maakt met alle plezier een gedicht, aangepast aan persoonlijke, specifieke wensen. De service is geheel gratis en in tegenstelling tot veel andere gedichtensites worden deze gedichten niet door een rijmmachine geschreven, maar door een speciaal team van rijmpieten.
De site biedt geheel gratis een gepersonaliseerd sinterklaasgedicht aan. Aan de hand van hobby's, cadeaus of een naam, bedenken de rijmpieten een origineel gedicht. Wie geen zin heeft om op het gedicht te wachten, zijn er altijd nog vele andere gedichten op de site te vinden die door de jaren heen zijn geschreven.
De database bevat inmiddels meer dan tienduizend gedichten, over vele verschillende onderwerpen zoals films op dvd, armbanden, iPod, iPhone of zelfs Senseo Chocopads.
De site biedt niet alleen gedichten aan, maar ook een leuk spel genaamd 'De Gulle Winnaar'. Bij dit spel draait het niet om wat jij wint, maar om cadeaus die je aan een ander kunt geven. Als de persoon die jij opgeeft wint, dan krijg ook jij het cadeau en ben jij de Gulle Winnaar.
Vijftwaalf.nl is een initiatief van MaG Entertainment. Initiatiefnemer Martin Gijzemijter is naast rijmpiet ook songwriter voor artiesten als Edsilia Rombley en Re-play. Met een team van vijf rijmpieten zorgt MaG Entertainment ervoor dat jij dit jaar op pakjesavond met een origineel en professioneel gedicht voor de dag komt.