Viola Holt interieurstyliste bij Miliani woonstudio

25 februari 2009 08:00

WATERWIJK - Al jarenlang doet Viola Holt de interieurstyling voor vrienden en kennissen. Onlangs is zij gestopt met haar galerie in Muiderberg. De galerie was door Viola helemaal gerestyled en omgetoverd tot een prachtige zaak in de kleuren zwart, wit en grijs. Miliani woonstudio verzorgde voor haar het meubilair en zij waren zo onder de indruk van de styling dat zij haar een baan aanboden als interieurstyliste.


Viola is erg enthousiast over haar nieuwe baan. Met een paar kleine aanpassingen in huis kun je vaak al een heel andere sfeer creëren. Bijvoorbeeld door andere kleuren toe te passen en een paar nieuwe trendy meubels heb je direct een hele restyling van je kamer. Viola is nu dan ook iedere zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur bij Miliani te vinden. Klanten kunnen bij haar terecht voor gratis styling, interieur en Feng-Shui-advies.
Miliani woonstudio heeft een zeer uitgebreid assortiment aan banken, kasten, stoelen, tafels, woondeco en schilderijen ook bij de aanschaf van deze producten geeft zij graag advies om samen het nieuwe interieur te kiezen. Om een indruk te krijgen van hetgeen Miliani verkoopt kunt u op de website www.miliani.nl kijken, of de duizend vierkante meter showroom bezoeken aan de Steurstraat 1 in Almere. De showroom is iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, behalve op vrijdag.