VIP-delegatie bezoekt stadshart

19 mei 2009 15:30

STAD CENTRUM - Een officiële VIP- delegatie bracht vandaag een bezoek aan Stadshart Almere. De delegatie arriveerde in de ochtend in een witte limousine onder begeleiding van een aantal security guards en bezocht alle winkels en horecagelegenheden in het Stadshart.


Aan de ondernemers werd verteld dat 'er iets groot staat te gebeuren in het Stadshart'. Wat die bijzondere gebeurtenis precies is, daarover is nog weinig bekend. De ondernemers werd verzocht zich via sms aan te melden voor een bijeenkomst op het Stadhuis op 26 mei. Dan pas ontvangen zij meer informatie.
De uitnodiging is ondertekend door de directie van Almere City Marketing en de ondernemersvereniging OVSA.
Er werd door omstanders de hele dag druk gespeculeerd over de identiteit van de vrouwelijke VIP, die de delegatie leidde. Sommigen meenden in haar Michelle Obama te herkennen, anderen noemden de naam Diana Ross. Verder dan speculeren kwam men echter niet, want alle aanwezige en betrokken personen willen tot op heden hierover geen commentaar leveren.
"We hoorden vanmorgen luid getoeter en toen kwam die limousine de hoek omdraaien", zegt juwelier Ton Groenhuizen. "Al snel bleek dat ze alle winkels langsging. Ze vertelde dat er binnenkort iets heel groots staat te gebeuren in het stadshart waar iedereen zijn voordeel mee kan doen. Nou, ik ben heel benieuwd. Het bleef vrij vaag. Ik heb geen idee wie het geweest kan zijn."