Virtuele sleutels voor huurders Madrona

06 mei 2020 00:00

BUITEN - De 95 huurders van de nieuwe appartementen in wooncomplex Madrona in Almere Buiten krijgen op contactloze wijze de sleutels van hun huis.

Wethouder Lindenbergh nam een filmpje op om het pand virtueel te openen en om de bewoners te feliciteren met hun nieuwe woning. Wethouder Lindenbergh: "Helaas kon ik de huissleutel aan de eerste bewoner(s) niet fysiek overdragen, maar via een internetverbinding is dat toch gelukt. Ik wens de bewoners veel plezier op zo'n mooie plek in de stad."

Corona-proof

Woningstichting GoedeStede houdt rekening met de richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom is de verhuur van deze nieuwe woningen anders vorm gegeven. De administratieve zaken zijn digitaal en zonder direct persoonlijk contact afgehandeld. De nieuwe huurders ontvangen ook een filmpje met uitleg zodat zij precies weten hoe ze de installaties in hun woning moeten bedienen. "In deze vreemde tijden hebben we onze verhuurprocedures aangepast. En daarin zie ik mooie ontwikkelingen die we in de toekomst wellicht kunnen vasthouden", aldus Arjan Deutekom, directeur/bestuurder van woningstichting GoedeStede.

Madrona

Het appartementengebouw telt 74 tweekamer- en 21 driekamerwoningen, verdeeld over 12 verdiepingen. Meerdere woningen in het markante gebouw aan het einde van de Evenaar, kijken uit over natuurgebied de Oostvaardersplassen.

(Foto: aangeleverd)

Gerelateerd

HV Almere
Almeerse  Banen