Vis à Vis start kaartverkoop nieuwe voorstelling WILD

10 februari 2021 15:05

ALMERE – Vis à Vis speelt deze zomer de nieuwe voorstelling WILD. "Een Specta-culinaire comedy met een scherpe nasmaak. De voorstelling toont de rauwe realiteit van onze op hol geslagen eetcultuur", zo meldt het Almeerse theatergezelschap. De kaartverkoop start vandaag.

Het speelvlak op het terrein van Vis à Vis naast het Almeerderstrand is ontmanteld, opgeruimd en leeggeveegd. Zo is voldoende ruimte gecreëerd voor de bouw van een spannend nieuw decor én een veilige tribune opstelling voor het publiek. "We hebben een coronaproof publieksopstelling ontwikkeld, die onze fantasie heeft geprikkeld en ter inspiratie stond voor WILD", aldus Vis à Vis, die voor dit concept de Epidaurusprijs voor meest innovatieve openluchttheater in ontvangst mocht nemen.

Kijkje in keuken

WILD biedt het publiek een kijkje in de keuken van een chique restaurant waar bij voorkeur bedreigde diersoorten op het menu prijken, zolang de voorraad strekt. De rol van de mens in deze onbelichte schakel van de voedselketen is die van een barbaarse carnivoor. Opportunisme en vraatzucht gaan schuil achter het masker van gastronomie en goede tafelmanieren.

De voorstelling speelt zich af aan twee kanten. Terwijl de ene helft van het publiek het restaurant bekijkt, krijgt de andere helft een kijkje in de keuken. Na de pauze wisselt het publiek van kant.

WILD wordt gespeeld van 2 juni t/m 18 juli. Mocht in verband met corona de voorstelling niet door kunnen gaan, dan wordt de voorstelling verplaatst en blijven de kaartjes geldig. Ga voor meer informatie en tickets naar www.visavis.nl