Visjeswinkel verhuisd naar Mosweg

17 september 2008 07:00

ALMERE - De Visjeswinkel is verhuisd naar een nieuw pand op bedrijventerrrein Markerkant. Aan de Mosweg beschikt de winkel nu over bijna 250 vierkante meter.


"En achter de schermen hebben we nog eens 200 vierkante meter tot onze beschikking", zegt eigenaar Hans Nijboer. "Een enorme stap voorwaarts ten opzichte van ons oude pand", zegt Nijboer. "Want we hebben hier de ruimte om nóg verder te groeien."
Volgens Nijboer is de Visjeswinkel in Almere en omgeving een begrip. "Zeker nu we dit nieuwe pand tot onze beschikking hebben, zijn we uniek. Ik durf te beweren dat er nergens in Nederland, en misschien wel in Europa, zo'n uitgebreide en grote winkel is."
Nijboer wijst daarbij vooral op de aquaria hardware. "Daar hebben we nu een aparte afdeling voor. Dat ziet er echt prachtig uit. De zaak is ook veel overzichtelijker geworden. We zijn al geopend, maar tot oktober zijn we nog wel druk met de verbouwing. Maar het wordt echt een paleisje. Dat is nu ook al goed te zien."
Wie denkt dat hij bij De Visjeswinkel duur uit is, heeft het mis. "We zijn er voor elke portemonnee. "We verkopen hier bijvoorbeeld Koi karpers van kwaliteit-5. Beter kan niet. Die zijn eigenlijk te goedkoop. Dat doe ik gewoon omdat het voor mij ook een hobby is. Ik vind het leuk als mensen bij mij Koi karpers kunnen kopen. Daar heb ik zelf plezier in."
Nijboer nodigt alle Almeerse visliefhebbers dan ook van harte uit in zijn nieuwe pand aan de Mosweg.
De Visjeswinkel
Mosweg - Markerkant
www.devisjeswinkel.nl
036-5347070