'Viva la Donna'-dag bij beautyinstituut Jaqueline Verhey

23 mei 2008 07:26

ALMERE - De stichting 'Viva la Donna' ondersteunt vrouwen die zijn getroffen door kanker door middel van herstel- en wellnessprojecten. Omdat deze vrouwen ook te maken krijgen met een veranderende huid biedt Beautyinstituut Jacqueline Verhey deze dames op donderdag 29 mei aanstaande (de Viva la Donna-dag) een heerlijke verwen gezichtsbehandeling geheel gratis aan.


Zowel in Almere als Hilversum worden de dames bij Jacqueline Verheij op deze dag in het zonnetje gezet. Als afsluiting krijgen zij een leuke 'goody bag' mee gesponsord door verschillende winkeliers.
Jacqueline Verhey: "Deze dag staan onze instituten in het teken van Viva la Donna. Vaak komen chemopatiënten bij ons voor permanente make-up omdat hun haren uitvallen en zij daardoor ook geen wimpers en wenkbrauwen meer hebben. Te vaak lopen we voorbij aan het feit dat er genoeg mensen zijn die niet lekker in hun vel zitten door hun ziekte. Onze instituten zijn er niet alleen voor huidverbetering maar ook voor een 'feel good'-effect. En wie voelt zich nu niet lekker na een heerlijke behandeling of massage? Zeker voor deze doelgroep, waarvan het gezin toch vaak gewoon blijft doordraaien, is dit moment er echt één voor hun persoonlijk."
Wie meer informatie wil of zich wil opgeven kan contact opnemen met Beautyinstituut Jacqueline Verhey. Via www.jacquelineverhey.nl, of in Hilversum op nummer 035 62 84100 en in Almere op 036-5366688. (Foto: aangeleverd)