Viva La Donna-Dag ook op vrijdag 28 meiGratis verwenbehandelingen voor vrouwelijke kankerpatiënten

19 mei 2010 07:00

SIERADENBUURT - Anneke Ribbens, Carla Notten en Jeanette Waterval zijn drie vrouwelijke ondernemers die op vrijdag 28 mei vrouwelijke (ex-)kankerpatiënten extra willen verwennen tijdens de Viva la Donna-dag. Almeerse (ex-)kankerpatiënten doen er verstandig aan zich snel op te geven voor de gratis verwenbehandelingen.


Een op de drie vrouwen krijgt in de loop van haar leven de diagnose kanker. Deze cijfers liegen er niet om en toch is er weinig tot geen aandacht voor nazorg na de zware behandelingen die kankerpatiënten moeten ondergaan. In 2005 was ‘de Viva la Donna dag’ een feit, een dag als ode aan alle vrouwen die behandeld zijn of worden tegen kanker en om hen een hart onder de riem te steken. Anneke Ribbens, Carla Notten en Jeanette Waterval zijn drie vrouwelijke ondernemers die graag tijdens de Viva la Donna-dag een aantal verwenbehandelingen gratis geven op vrijdag 28 mei aanstaande.
Er kan gekozen worden uit de volgende behandelingen:
Orang malu massage
Hotstone massage
Ontspanningsmassage
Stoelmassage
Voetreflex behandeling
Reiki Behandeling
Cupping massage
Dames die kanker hebben gehad, kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen waarin aangegeven wordt welke behandeling zij graag willen hebben en of deze in de ochtend of in de middag de behandeling willen ontvangen. Geef ook naam en telefoonnummer op, dan krijgt de geïnteresseerde zo spoedig mogelijk een bericht terug.
De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, wees er op tijd bij want vol is vol.

Voor meer informatie:
06-28899724 of 06-42131768. De locatie van de behandelingen is in de Sieradenbuurt: Juwelenhof 23, 1336 SK Almere Buiten. Kijk ook op: www.ontspanningspunt.nl, google op Mind, Body & Feet en www.oostersegeneeswijzen.org.