Voor het bingoparadijs van Start Culture Op zoek naar Tante Samantha

23 april 2010 07:00

KRUIDENWIJK/STAATSLIEDENWIJK - Bastiaan Gietema van Start Culture is hard op zoek naar het boegbeeld van het evenement op zaterdag 26 juni, Tante Samantha. Start Culture ontpopt zich razendsnel tot een heus festival met DJ's, bands, exposities, theater, workshops, een kinderhoek, horeca en niet te vergeten: Tante Samantha's Bingo Paradijs.


Gietema: "We kennen haar allemaal. Ze is niet op haar mondje gevallen, ze is dol op panterprint, ze komt graag in de Jordaan en grabbelt schaamteloos in actiebakken bij de discounter. Ze heet Tante Samantha en doet aan bingo." Start Culture Festival is op zoek naar haar. Wie weet raad?


Boegbeeld

Tante Samantha wordt het boegbeeld van Start Culture tijdens het Tante Samantha's Bingo Paradijs. In samenwerking met Kinki Kappers, fotograaf Marieke Breed en grafisch ontwerpbureau Creation Centre wordt er een fotoreportage gemaakt. De mooiste foto komt op de bingo-flyer en de rest wordt geëxposeerd tijdens het festival. Het Bingo Paradijs is gratis toegankelijk en heeft geen lullige prijzen zoals een kittig handdoeksetje in verkleurd crème roze, aangekoekte kunstgebitkleefpasta of een handgehaakt tafelkleed met poesjesmotief.
Het gratis Start Culture Festival op zaterdag 26 juni aan de Wisselweg te Almere heeft een Shake Your Booty Stage, een Jippee Jey DJ Café en een Art Market. Er is dans en theater, hapjes en drankjes met exposities en workshops. Tante Samantha zal met haar Bingo Paradijs natuurlijk ook aanwezig zijn. Surf voor meer informatie naar www.startculture.com.
Gietema: "Ben jij Tante Samantha en durf jij die fotoshoot en een dagje bingo presenteren wel aan? Of ben jij die sponsor die een fantastische prijs ter beschikking stelt?" Stuur dan een e-mail naar info@startculture.com.