Voor iedereen die van dansen houdt of het wil lerenDanscentrum de Groot uitgegroeid tot dé ontmoe

30 januari 2010 08:00

MOLENBUURT - In het voorjaar van 2009 opende danscentrum de Groot haar deuren voor alle dansliefhebbers uit Almere en plaatsen in de omgeving. Direct vanaf de eerste openingsavond was de belangstelling overweldigend en dat is zo gebleven. Kennelijk wonen er in de omgeving veel danslustigen.


Eigenaar Erwin de Groot: "Het dansen en lesgeven is mij met de paplepel ingegeven, want mijn ouders hadden in Hilversum ruim een kwart eeuw een succesvolle dansschool. Ik ben er als het ware (de) groot mee geworden", aldus Erwin. "Het danscentrum dat hier is gerealiseerd heeft véél meer mogelijkheden door de extra grote dansvloer en vele gezellige zitjes er omheen. Ik ben nog maar net een maandje of negen bezig, maar velen zijn inmiddels al kind aan huis en zijn met grote regelmaat te vinden op de dansvloer of aan de sfeervolle bar."
Wie graag danst of het wil leren (of het reeds geleerde wil bijspijkeren) kan zich rechtstreeks aanmelden via de website of door te bellen. Het nieuwe lesseizoen is begonnen!


Danscentrum de Groot

Papiermolenweg 20
1333 DG Almere Buiten
06-44778480
www.danscentrumdegroot.nl
e.degroot11@chello.nl