Voor Paviljoen De AmstelSpinning marathon bij The Wave

28 januari 2009 08:00

ALMERE - Bij The Wave wordt op zondag 1 februari van 09.00 tot 15.00 uur een Indoor-cycling Marathon gehouden. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Paviljoen De Amstel in Baarn. Eén van de leden is daar werkzaam.

Op dit paviljoen is de dagbesteding van een groep meervoudig complex gehandicapten. Door gedwongen bezuinigingen is de werkgroep in 2009 niet meer in staat om voldoende activiteiten aan de gehandicapten aan te bieden.
The Wave wil graag de helpende hand bieden door geld in te zamelen, zodat er toch materialen aangeschaft kunnen worden, waarmee er weer voldoende prikkelingen gegeven kunnen worden aan hun zintuigen. Door deel te nemen aan de Indoor-cycling Marathon steunen deelnemers automatisch het Paviljoen De Amstel. Zie ook www.sherpa.org.
Het streven is om minimaal een bedrag van 2000 euro te kunnen overhandigen aan het Paviljoen De Amstel. Wie een steentje wil bijdragen kan zich bij de receptie van The Wave inschrijven om minimaal 1 uur en maximaal 6 uur mee te doen.
De kosten bedragen 5 euro per uur en dus 30 euro voor wie de gehele marathon meedoet. Bij de inschrijving moet er direct en met gepast contant geld voldaan worden. Zonder betaling is er géén inschrijving mogelijk.

Sponsoren

Het is natuurlijk ook mogelijk voor deelnemers om zich te laten sponsoren door familie/vrienden/kennissen of werkgever voor minimaal 5 euro per uur. Zo kan een werkgever een deelnemers voor 25 euro sponsoren. Die gaat daar dan 2 uur voor spinnen in de bedrijfskleuren of T-shirt met bedrijfslogo. Hoe hoger het bedrag van sponsoring, hoe hoger de opbrengst voor het Paviljoen De Amstel.
Wie zelf niet kan spinnen, maar toch een steentje wil bijdragen, kan een van de deelnemers sponsoren voor een bedrag van minimaal 5 euro. Kom langs bij de receptie van The Wave en betaal direct en met gepast geld. Donateurs krijgen in ruil hiervoor een Free Pass t.w.v. 16 euro om kosteloos een keer een introducé mee te nemen naar één van de groepslessen of een fitnessbezoek met begeleiding.
Kom langs

Het is natuurlijk fantastisch als er veel fans komen aanmoedigen. Uiteraard is dit mogelijk; hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het thema is `Geef kleur aan hun bestaan`. Ieder uur zal in het teken staan van een kleur (rood, wit, oranje, groen, blauw, geel). De zaal wordt in deze kleuren aangekleed en het zou super zijn als de deelnemers ook in de juiste uur-kleuren deelnemen.
Gedurende de Indoor-cycling marathon worden de deelnemers van de benodigde hapjes en drankjes voorzien.