Voorbereidingen Breijer Skeeler Event in volle gang

22 april 2009 07:00

DE BINDERIJ - De voorbereidingen voor het Breijer Skeeler Event Almere op zondag 17 mei zijn in volle gang en lopen volledig volgens planning. De skeelerroutes zijn gecontroleerd en daar waar nodig hebben de rayonhoofden van de Almeerse Schaatsvereniging de bewegwijzerborden vervangen.


In de stad hangen posters en op diverse plekken liggen flyers om de inwoners op dit leuke evenement te wijzen. Voor het Breijer Skeeler Event zoekt de Almeerse Schaatsverenigingen nog enkele sponsoren. Ook kleine sponsoren zijn van harte welkom.
Het evenement bestaat uit een toertocht van tien tot veertig kilometer voor alle recreatieve skeeleraars, steppers en uit spectaculaire speedskate-wedstrijden.
Het evenement wordt gehouden op industrieterrein De Binderij in Literatuurwijk. De toertocht start ook vanaf bedrijventerrein De Binderij tussen 11.30 en 12.15 uur. De inschrijving is daar tussen 10.00 uur en 11.00 uur.
Almere is, met de vele geasfalteerde fietspaden, bij uitstek een stad om te skaten en skeeleren. Het skeelerseizoen is begonnen en dat is te merken op de fietspaden van de stad.
Meer informatie over skeeleren in Almere: www.asv-almere.nl, skeeleren@asv-almere.nl of bel 06-18828875. Wie wil helpen als vrijwilliger of het Breijer Skeeler Event wilt sponsoren neemt contact op met Anton Spaan, 06-18828875.