Voorbereidingen Breijer Skeelerevent in volle gang

07 mei 2010 07:00

LITERATUURWIJK - De voorbereidingen voor het Breijer Skeeler Event Almere op zondag 30 mei zijn in volle gang en verlopen volledig volgens planning.


De skeelerroutes zijn gecontroleerd en daar waar nodig hebben de rayonhoofden van de Almeerse Schaatsvereniging de wegwijzerborden vervangen. In de stad hangen posters en op diverse plekken liggen folders om de inwoners op dit leuke evenement te wijzen. De Almeerse schaatsvereniging is een actieve vereniging en mede door dit soort activiteiten gekozen tot NOC*NSF-bestuur van het jaar 2008.

Toertocht

Het evenement bestaat uit een toertocht van 10 tot 40 kilometer voor alle recreatieve skeeleraars, steppers en uit spectaculaire speedskate-wedstrijden. Deze vindt net als vorig jaar plaats op industrieterrein De Binderij in de Literatuurwijk. Daar is ook tussen 10.00 en 11.00 uur de inschrijving. De start is tussen 11.30 uur en 12.15 uur.
Almere

Almere is bij uitstek een stad om te skaten en skeeleren. Via de vele fietspaden, waarvan de meeste met een perfect wegdek, zoef je met grote vaart door de stad en de bossen en ontdek je hoe groot Almere eigenlijk is. Het skeelerseizoen is begonnen en dat is te merken op de fietspaden van de stad.
Voor meer informatie over skeeleren in Almere kijk op www.asv-almere.nl, skeeleren@asv-almere.nl of bel 06-18828875. Wil je helpen als vrijwilliger of het Breijer Skeeler Event sponsoren, neem dan contact op met Anton Spaan: 06-18828875.