Voorbereidingen 'Silo 8' in volle gangBouwkraan bij nieuwe zomervoorstelling Vis à Vis

27 januari 2010 08:00

ALMERE STRAND - Naast Almere strand zijn de voorbereidingen in volle gang voor wat het zomerspektakel van 2010 gaat worden: Silo 8. Theatergezelschap Vis à Vis schetst in hun nieuwe theaterspektakel op absurde maar navolgbare wijze de gevolgen van de naderende vergrijzinggolf.


De voorbereidingen voor het theaterstuk Silo 8 zijn in volle gang. Aan de Muiderzandweg is een terrein afgebakend waar men hard werkt aan het fundament van dit grootse buitenspektakel. Sinds kort prijkt op het terrein een grote bouwkraan die een rol zal spelen in een imponerend decor. Voor theatergezelschap Vis a Vis een mijlpaal op weg naar de voorstellingen van Silo 8 die van 18 mei tot en met 27 juni te zien zijn.

Bizarre buitenvoorstelling

Een geniaal ondernemer belooft ouderen in Silo 8 tegen lage kosten een paradijselijke oude dag maar verkijkt zich op de hardnekkige levenslust en fantasie van de bewoners. Silo 8 is een ontroerend beeldend verhaal voor jong en oud, waarin humor en fantasie de sombere wolk van het ouder worden omstandigheden verjaagt. Het publiek volgt een ouder Surinaams echtpaar dat zich aan de poort van Silo 8 meldt en na hun korte verblijf iedereen in verbazing en ontroering achter zullen laten
De overdekte tribune biedt plaats aan achthonderd mensen. Kaarten zijn nu te koop via www.silo8.nl.