Voorstelling Christmas Nightmare

21 december 2011 06:00

BUITEN CENTRUM - On stage theaterproducties presenteert op 22 december en 13 januari vanaf 19.30 uur de voorstelling Christmas Nightmare in theater Hommeles te Almere.


De voorstelling is gebaseerd op de film Nightmare before Christmas van Tim Burton. Het stuk wordt gespeeld en geproduceerd door studenten van ROC Flevoland In de voorstelling is te zien hoe Jack, de koning van Halloweenland, het zat is om mensen te laten schrikken en een nieuwe uitdaging vindt. Hij komt namelijk in Kerstmisland en vraagt zich af waarom hij niet zijn eigen Kerstmis kan maken. De kijker volgt de personages op hun reis naar een leuker Kerstmis. De voorstelling zit vol met dans, zang en spel. Kortom: een echte musical.
On stage theaterproducties, is het leerbedrijf van de afdeling Kunst & Cultuur van ROC Flevoland waarbinnen de opleidingen medewerker evenementenorganisatie, artiest (drama/musical) en podium- en evenemententechniek worden aangeboden. Binnen het leerbedrijf werkt men aan producties en evenementen.
Theater Hommeles is te vinden aan de Straat van Florida 1. Kaartjes kosten 3 euro, reserveren is mogelijk via 036-5496200. Meer informatie is te vinden op de website: www.hommeles.nl.