Voorstelling Ronald Goedemondt in De Roestbak:Rollend van het lachen uit de theaterstoel

15 oktober 2008 07:00

ALMERE - "Hier staat een volleerd komiek" schreef het NRC naar aanleiding van de eerste voorstelling 'Spek' van Ronald Goedemondt. Ook de tweede voorstelling 'Ze bestaan echt' werd lovend ontvangen. Vrijdag 17 oktober speelt hij een try-out van de voorstelling 'Dedication' in theater De Roestbak in Almere Haven.


Ook in zijn derde programma 'Dedication' zal Goedemondt geen moment onbenut laten om zijn publiek op zijn geheel eigen wijze te boeien en te verrassen en bovenal rollend van de lach op de theaterstoel achter te laten. Eenmaal in de greep van zijn verhaal ontsnap je niet meer aan zijn droogkomische wereld van schoonheid, paranoia en paniek. Ronald Goedemondt 'vindt zijn humor op plekken waar andere cabaretiers zelden zoeken', schreef het NRC. Het advies: wees een avond getuige van een uiterst origineel man.
Aanvang is 20.30 uur. Toegang is 10 euro of 7,50 euro voor 65. Reserveren kan via 036-5215648. De kassa is een uur voor de aanvang geopend, dan kunnen er ook kaarten gekocht worden. Theater de Roestbak is te vinden op de Markt 5-11 in Almere Haven. Meer informatie op www.corrosia.nl of www.deroestbak.nl.