Voorstellingen en concerten geannuleerd

04 november 2020 13:50

ALMERE – De cultuursector wordt weer tijdelijk platgelegd door de nieuwe overheidsmaatregelen in de strijd tegen corona. Theaters, musea, concertpodia en bioscopen moeten vanaf vanavond 22.00 uur voor een periode van tenminste twee weken de deuren sluiten. Ook de bibliotheken en andere publieke ruimten gaan dicht.

Dit betekent dat ook Kunstlinie (KAF) en Corrosia de deuren weer moeten sluiten. In elk geval tot en met 18 november zijn alle voorstellingen geannuleerd. "Dit doet pijn en stemt ons verdrietig. We blijven geloven in de (veer)kracht van kunst en cultuur", zo laat Kunstlinie weten. "We gaan nu eerst de bezoekers informeren die ons de komende dagen zouden bezoeken. Daarna pakken wij de online draad van het voorjaar weer op, zodat wij ook de komende periode (theater)makers en publiek samen kunnen brengen op onze (nieuwe) website."

Met de producenten en artiesten wordt gezocht naar vervangende speeldata. Blijf op de hoogte via www.kunstlinie.nl en www.corrosia.nl

Goede Rede Concerten afgelast

Door de nieuwe coronamaatregelen zijn ook de Goede Rede Concerten afgelast tot en met 18 november. De geplande concerten zullen worden verplaatst naar een nieuwe datum volgend jaar. Blijf op de hoogte via www.goederedeconcerten.nl.

Nieuwe bibliotheek ook dicht

Ook de nieuwe bibliotheek moet vanaf donderdag haar deuren sluiten voor de komende twee weken. In die tijd kunnen uiteraard wel e-books worden geleend via de onlinebibliotheek.nl. Ook kan een kijkje worden genomen in de virtuele bibliotheek met handige informatie en leuke online bezigheden voor jong en oud. De BiebDrive sluit ook tijdelijk de deuren, om zo min mogelijk 'menselijk verkeer' te realiseren. Blijf op de hoogte via www.denieuwebibliotheek.nl