Vriendinnendag 2=1 voor Almeerse bezoekersLibelle Zomerweek in teken van feest

13 mei 2009 07:00

ALMEERDERSTRAND - De Libelle Zomerweek staat dit jaar in het teken van de 75e verjaardag van het blad. Het thema is dan ook 'feestje!' Libelle Zomerweek is nog tot en met 17 mei op het Almeerderstrand in Almere en is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00. Voor Almeerders is er een speciale 2=1 actie.


Libelle, uitgeroepen tot 'tijdschrift van het jaar' bezuinigt niet op haar 75e verjaardagsfeestje. Het programma is uitgebreider dan ooit ervoor en alles is uit de kast gehaald om er een waar feest van te maken.
Zo doen Jan Peter Balkenende, Mark Rutte, Femke Halsema en Alexander Pechtold mee aan een debat.
Bezoekers kunnen daarnaast genieten van een doorlopend programma met popartiesten, cabaretiers, auteurs, paragnosten, kappers en stylisten. Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops en een dagelijkse quiz.
Er worden 80.000 bezoekers verwacht en daarmee is de Libelle Zomerweek het grootste buitenevenement van Nederland.

Vriendinnendag 2=1

Het allerleukste is het natuurlijk om met vriendin(nen) op de Zomerweek te slenteren. Zo is er gelegenheid om weer eens tijd om bij te praten onder het genot van een goede kop koffie.
Zondag 17 mei is het tijdens de Zomerweek 'vriendinnendag' speciaal voor iedereen uit Almere. Almeerse bezoekers kunnen hun vriendinnen die dag uitnodigen om mee te feesten. Voor deze dag geldt een 2=1 actie. Deze actie is exclusief bij VVV Almere en op=op! Kijk voor meer informatie op www.vvvalmere.nl.