Vrijwillige Thuishulp zoekt vrijwilligers

18 april 2012 05:00

ALMERE - De Vrijwillige Thuishulp biedt laagdrempelige hulp aan mensen thuis die door omstandigheden niet meer alles zelf kunnen doen. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers die tijd en zin hebben om in de eigen buurt hulp te bieden die gevraagd wordt.


In Parkwijk wordt een naar een mannelijke bezoekvrijwilliger gezocht met een islamitische achtergrond. De hulpvrager wil ook graag zo nu en dan samen met de vrijwilliger naar de moskee. In Muziekwijk woont een hulpvraagster die doof is, maar wel kan liplezen. Er wordt naar een vrijwilliger gezocht die haar wekelijks wil bezoeken voor een spelletje of creatief bezig te zijn.
In Stedenwijk wordt iemand gevraagd die een hondje voor een echtpaar wil uitlaten en een vrijwilliger die eenmaal per week leerlingen wil begeleiden bij het rondbrengen van maaltijden, die zijzelf voor mantelzorgers hebben bereid. Het rondbrengen gebeurt met een bakfiets.
Wie interesse heeft kan op werkdagen tussen 9.30 uur en 12.30 uur bellen met 036-5341404 (Marleen Ammerlaan). Meer informatie: www.vmca.nl