Vrijwilligers gezocht VakantieFUNweken De Schoor

17 juni 2009 07:00

ALMERE - Ook dit jaar organiseert VakantieFUN van De Schoor weer een aantal gezellige, creatieve, sportieve en recreatieve vakantieFUNweken. Dit zomerFUNspektakel vindt plaats op vier verschillende locaties in Almere.


De VakantieFUN-weken vinden plaats van maandag 6 juli tot en met vrijdag 11 juli op het oude manifestatieveld, nabij gelegen de Playground en de sporthal in Stedenwijk in Almere Stad en van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juli in Tussen de Vaarten in Almere Stad.
Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 augustus op het Van Eesterenplein in Almere Buiten en van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus op het oude manifestatieveld, nabij gelegen zwembad en sporthal Almere Haven. De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, die nauwelijks of nooit op vakantie kunnen gaan en woonachtig zijn in de desbetreffende wijken.

Tenten

In het verleden werden de VakantieFUN-activiteiten in verschillende buurtcentra georganiseerd. In 2007 heeft De Schoor een proefproject gedaan met één circustent. Deze stond toen op het oud manifestatieveld in Stedenwijk in Almere Stad.
Vorig jaar heeft VakantieFUN in drie verschillende stadsdelen met een luxe tent gestaan. Deze formule bleek zo'n groot succes te zijn, dat voor dit jaar besloten is om in vier stadsdelen een luxe tent neer te zetten, geschikt voor wel 150 kinderen.
Vrijwilligers gezocht

Voor het KindervakantieFUN-programma is De Schoor wederom opzoek naar enthousiaste vrijwilligers, die affiniteiten hebben en het ook leuk vinden, om met kinderen van deze leeftijd te werken.
Almeerders (m/v) die 18 jaar of ouder zijn en in deze periode niet op vakantie gaan én het leuk vinden om met kinderen te werken, zijn van harte welkom.
Dit vakantieproject is eventueel ook geschikt voor stagiaires in opleiding. Keuze uit een dagdeel of een hele dag of één of meerdere dagen. Kinderen van vrijwilligers, die tijdens de VakantieFUN-weken als vrijwilliger(ster) komen helpen, mogen gratis deelnemen aan alle VakantieFUN-activiteiten.
Voor meer informatie en/of deelname (als vrijwilliger): Dennis Hogenberg: 036-5278500 of 06-52625557 of mail naar hogenberg@deschoor.nl. Kijk voor de overige VakantieFUNactiviteiten op www.deschoor.nl.